Menu
Vizitki_2

Визитки за Reset Computers Ltd и VD Plast Ltd

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати визитки за Reset Computers Ltd и VD Plast Ltd. Ресет Компютърс ЕООД е оторизиран дистрибутор на водещи световни компании в областта на компютърните технологии. Фирмата предлага над 3000 продукта от 50 категории, има сервизен център, който осигурява гаранционно и следгаранционно обслужване и разполага с най-съвременна техника за бърза диагностика и ремонт на всички видове компютърни модули. Визитките на Ресет Компютърс са с изчистен дизайн, с червено лого и черни надписи. Акцентът върху логото придава отличаваща се визия на класическата визитка.

Другите визитки са за VD Plast Ltd, фирма предлагаща пластмасови изделия за еднократна употреба. Визитките са черно-бели, с включена най-необходимата информация и изображение на предлаганите продукти. Изчистеният дизайн, без излишни подробности, създава впечатление за делови и работещи отношения. И двете визитки са дигитален печат с високо качество.

Рекламна агенция Райц-2 предлага работещи идеи за атрактивна реклама на Вашия бизнес. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат дизайн, предпечатна подготовка и подходящи материали за Вашата реклама. Агенцията предлага богат избор на рекламни сувенири и луксозни корпоративни подаръци.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Share this Post!

About the Author : Romina Goranova

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post

Translate »
  TOP